Бул. Св. Кирил и Методиј 54 1000 Скопје, Р. Македонија 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Новости

05 Окт 2017
Достава на Извод од матична книга на родените и венчаните на домашна адреса на граѓаните

https://www.youtube.com/embed/40hTNvztG90 Почитувани, Од денес 05.10.2017 година стартува проектот за достава на изводите од матична евиденција

Повеќе