Bul. Shën Kirili dhe Metodi 54 1000 Shkup, R. Maqedonia 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Politika e cookies

  • Home
  • Politika e cookies

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël me tekst që ruhen në kompjuterin ose telefonin tuaj celular nga faqet e internetit që vizitoni. Këto skedarë teksti mund të lexohen nga faqet e internetit që vizitoni dhe ndihmojnë në identifikimin tuaj kur rihapni faqen në internet. Këto skedarë teksti mund të jenë “të përhershëm” ose “të përkohshëm”. Cookie-t e vazhdueshme mbeten në kompjuterin tuaj edhe kur fikni shfletuesin (dilni jashtë linje), ndërsa ato të përkohshmet fshihen sapo të mbyllni shfletuesin. Cookies përdoren për shumë qëllime, të tilla si për të kujtuar aktivitetet dhe preferencat tuaja (përfshirjet, preferencat gjuhësore, madhësia e shkronjave ose mënyra se si shfaqet faqja juaj),   

Pse përdorim cookies?

Ne përdorim cookies në këtë faqe në internet për arsyet e mëposhtme:

  • Për funksionimin teknik të faqes në internet;
  • Për mbledhjen e statistikave agregate dhe anonime;
  • Për të kujtuar preferencat tuaja për mënyrën se si shfaqet faqja (preferencat për parametrat e ekranit), të tilla si kontrasti i ngjyrës ose madhësia e shkronjave;
  • Për t’ju kujtuar / kujtuar, a jeni dakord (apo jo) me përdorimin tonë të cookies në këtë faqe në internet.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mund të mbledhim disa informacione nga kërkimi juaj, të tilla si adresa IP, përmbajtja e faqes në internet të AZLP që keni vizituar, kur e keni vizituar atë dhe nga cila faqe në internet jeni ridrejtuar.

Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne përdorim një shërbim të palës së tretë Google Analytics për të mbledhur informacione standarde të hyrjes dhe detaje të sjelljes së vizitorëve, por në një mënyrë që askush të mos identifikohet, dhe as Google nuk lejohet të zbulojë identitetin e atyre që kanë vizituar faqja jonë e internetit.

Çfarë lloj cookies përdorim?

Ne përdorim cookies të vazhdueshme, të cilat mbajnë mend kërkimin / sesionin kur përdoruesi çaktivizon shfletuesin, për të ruajtur statusin e përdoruesit.

A mund të fshini ose kontrolloni cookies?

Informacioni i cookies nuk përdoret për identifikimin tuaj personal. Pranimi i këtyre cookies nuk është i nevojshëm për funksionimin e faqes në internet, por ato do t’ju ofrojnë një përvojë më të mirë kërkimi. Nëse dëshironi këto cookies mund t’i fshini ose bllokoni, por nëse bëni disa karakteristika të kësaj faqe interneti mund të mos funksionojnë siç duhet.

Ju mund të fshini të gjithë cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe mund të konfiguroni shumicën e shfletuesve për t’i parandaluar ato. Nëse e bëni këtë, mund t’ju duhet të rregulloni manualisht preferencat tuaja sa herë që vizitoni një faqe në internet, dhe disa shërbime dhe funksionalitete gjithashtu mund të mos funksionojnë.