Bul. Shën Kirili dhe Metodi 54 1000 Shkup, R. Maqedonia 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Lajme

Filloi realizimi i procesit të dhënies së certifikatave të lindjes nga regjistrat e lindjes, për personat deritani të paevidentuar!

Filloi realizimi i procesit të dhënies së certifikatave të lindjes nga regjistrat e lindjes, pasi

Më shumë
Takim pune në thirrjen publike për mbledhjen e të dhënave për njerëzit që nuk janë të regjistruar në librat e regjistrit të lindjes

Të nderuar,Sot në ambientet e Misionit të OSBE-së në Shkup, drejtori i Drejtorisë për mbajtjen

Më shumë
Dhurimi i fondeve nga UNHCR tek Drejtorisë për mbajtjen e librave amë

Të nderuar,Më datë 28. 03.2018, drejtori i Drejtorisë për mbajtjen e librave amë z. Bujar

Më shumë
LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë qytetarët Shkupit dhe rrethinës se për shkak të rinovimit të objektit nga

Më shumë