Бул. Св. Кирил и Методиј 54 1000 Скопје, Р. Македонија 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mkДобредојдовте на веб – страницата на
УПРАВА ЗА ВОДЕЊЕ НА МАТИЧНИТЕ КНИГИ

Почитувани посетители,

Овде можете да добиете информации за сите промени кои ќе се случуваат во врска со матичното работење.
На нашата веб – страница се наоѓаат корисни информации во врска со законската и подзаконската регулатива поврзана со матичното работење.

За управата
contact@uvmk.gov.mk
Формулари

Обрасци на Управата за водење на матичните книги:


Повеќе
Поднесете го вашето барање ONLINEПовеќе
Контакт

 contact@uvmk.gov.mk
  02 3223-787
  02 3215-406

Бул. Св. Кирил и Методиј 54 1000 Скопје, Р. Македонија

Родени:

11212

Венчани:

325

Починати:

1435


АКТУЕЛНОСТИ
19 Окт 2022


СТРАТЕШКИ ПЛАН НА УПРАВАТА ЗА ВОДЕЊЕ НА МАТИЧНИТЕ КНИГИ 2022-2024 ГОДИНА

стратешки-план-2022-2024Download


Повеќе13 Сеп 2022


Политика за квалитет, животна средина и безбедност на информации

politika-za-kvalitetDownload


Повеќе18 Авг 2022


План за корупција – интегритет

план за корупцијаDownload план за интегритетDownload


Повеќе
БАРАЊА