Бул. Св. Кирил и Методиј 54 1000 Скопје, Р. Македонија 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Годишен план за проценка на ризици од корупцијата 2023

  • Home
  • Годишен план за проценка на ризици од корупцијата 2023

Годишен план за проценка на ризици од корупцијата 2023

19/12/2022 uvmk Comments Off