Бул. Св. Кирил и Методиј 54 1000 Скопје, Р. Македонија 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Одлука во врска со објавениот оглас бр.2/2018

  • Home
  • Одлука во врска со објавениот оглас бр.2/2018

Одлука во врска со објавениот оглас бр.2/2018

Почитувани  
Известување во врска со објавениот оглас бр.2 / 2018 на ден 06.01.2018 година од Управата за водење на матичните книги за вработување на 25 ( даесет и пет) извршители, на определено време со договор за дело од 01.01.2018 до 31.12.2018 година се поништува, документите кои што ги имавте испратено може да ги подигнете назад од Управата за водење на матичните книги.
За повеќе информации може да ја прочитате одлуката во целост одлуката тука или контактирајте не на тел: 02 3223-787