Bul. Shën Kirili dhe Metodi 54 1000 Shkup, R. Maqedonia 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Guspm2023-08-09T12:45:08+00:00+00:00092023845pm8 Comments Off

Filloi realizimi i procesit të dhënies së certifikatave të lindjes nga regjistrat e lindjes, pasi në qershor të këtij viti Kuvendi i miratoi ndryshimet në Ligjin për të dhënat e lindjes, të cilat

Maram2021-03-24T00:00:19+00:00+00:00242021300am3 0 Comments

Të nderuar,Sot në ambientet e Misionit të OSBE-së në Shkup, drejtori i Drejtorisë për mbajtjen e librave amë z. Bujar Dardhishta e zhvilloi takimin e parë të punës me punonjësit e tij të

Maram2021-03-19T10:52:22+00:00+00:00192021352am3 0 Comments

Të nderuar,Më datë 28. 03.2018, drejtori i Drejtorisë për mbajtjen e librave amë z. Bujar Dardhishta bashkë me përfaqësuesit e UNHCR – Shkup, nënshkruan marrëveshje për transferimin e mjeteve të cilat janë në

Maram2021-03-19T10:51:19+00:00+00:00192021351am3 0 Comments

Lajmërohen të gjithë qytetarët Shkupit dhe rrethinës se për shkak të rinovimit të objektit nga Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës, në të cilin është vendosur Njësia Rajonale - Shkup e Drejtorisë së