Bul. Shën Kirili dhe Metodi 54 1000 Shkup, R. Maqedonia 02 3223-787 contact@uvmk.gov.mk

Guspm2023-08-09T12:43:13+00:00+00:00092023843pm8 Comments Off

Започна имплементацијата на процесот на издавање изводи од матичните книги на родени, откако во јуни годинава Собранието ги изгласа измените на Законот за евиденција на родени со кои треба да се овозможи решавање

Dhjpm2022-12-19T12:28:18+00:00+00:001920221228pm12 Comments Off

план-за-интегритет-2-1Download

Dhjpm2022-12-19T12:21:08+00:00+00:001920221221pm12 Comments Off

план-за-корупција-2-1Download

Tetam2022-10-19T07:52:09+00:00+00:001920221052am10 0 Comments

стратешки-план-2022-2024Download

Gusam2022-08-18T09:10:23+00:00+00:00182022810am8 0 Comments

план за корупцијаDownload план за интегритетDownload

Dhjpm2021-12-20T21:27:16+00:00+00:002020211227pm12 0 Comments

Одлука на интерен оглас

Guspm2021-08-24T14:27:28+00:00+00:00242021827pm8 0 Comments

Почитувани, Со цел за подобрување на квалитетот на нашето работење, Ве молиме да го дадете Вашиот придонес со одговор на следните прашања и оценка на степенот на Вашето задоволство од соработката и добиените

Maram2021-03-24T00:00:19+00:00+00:00242021300am3 0 Comments

Почитувани,Денес во просториите на Министерството за труд и социјална политика Директорот на Управата за водење на матичните книги Г-дин Бујар Дардхишта заедно со Министерката за труд и социјална политика Г-ѓа Мила Царовска објавија

Marpm2021-03-18T13:16:44+00:00+00:00182021316pm3 0 Comments

Се известуваат сите граѓани на Скопје и околината дека, поради реновирање на објектот од страна на Министерството за информатичко општество и администрација каде што е сместена и Подрачната единица - Скопје на Управата